Service montaj si reparatii centrale termice in sector 6

Reparatii centrale termice si montaj in sectorul 6 din Bucuresti

Firma noastra are tehnicieni specializati in service montaj (instalare) si reparatii centrale termice in aria sector-ului 6 si in celelalte sectoare din Bucuresti. Daca doriti ca sa instalati un nou sistem de incalzire centrala, ori aveti nevoie de lucrari de reparatii sau montaj, firma noastra IQserv va ofera acces la unii dintre cei mai experimentati tehnicieni care lucreaza in Bucuresti si judetul Ilfov

Toti tehnicieni nostri sunt inregistrati si autorizati, si au experienta de mai mult de 10 ani in ceea ce priveste instalarea si repararea sistemelor de incalzire centrala.

reparatii centrale termice sector 6

Suntem o firma cu reputatie pe care am creat-o ​​de-a lungul anilor. Reputatie care se bazeaza pe oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, cu preturi corecte si transparente. Noi intodeauna oferim solutii rentabile pentru instalarea centralelor termice de orice tip sau daca aveti nevoie de reparatii urgente, suntem intotdeauna disponibili intr-un timp foarte scurt.

Daca doriti sa instalati o centrala termica sau daca doriti sa o inlocuiti si nu sunteti sigur pe care sa o alegeti, tehnicieni nostri de la IQserv  va pot ajuta.

Tehnicieni nostri se vor asigura ca fiecare componenta de centrala  sa fie instalata corect pentru a respecta recomandarile producatorului, astfel incât sa atinga niveluri de performanta foarte bune chiar in tot apartamentul sau in casa dumneavoastra.

Serviciile pe care le oferim includ repararea centralelor, cazanelor, caloriferelor, scoaterea aerului din sistem de calorifere, asigurarea faptului ca apa fierbinte este de fapt suficient de calda si ca caloriferele sunt fixate in siguranta pe perete.

Reparam si montam orice tip de marca de centrala: Ariston, Beretta ,Buderus, Ferroli, Hermann, ,Immergas, Junkers, Motan, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann , Wolf, Bosch, Baxi, Viadrus, De Dietrich, Atmos, Viadrus , Protherm, etc.

Pentru mai multe detalii legat de repararea centralelor termice , puteti sa contactati astazi tehnicieni nostri, care sunt oricind dornici sa va ajute.

Servicii oferite de Firma IQServ SRL: montaj, instalare, verificare tehnica periodica, revizie si reparatii centrale termice in sector-ul 6 din Bucuresti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reparatii centrale termice sector 6
Average rating:  
 3 reviews
by EusebiuPetre on Reparatii centrale termice sector 6
Cei mai buni - Recomand


Echipa profesionista. Mi-au facut proiectul corect prima data si în intervalul lor de timp promis.

by Zaharia Marian on Reparatii centrale termice sector 6
Tehnicianul a fost foarte eficient

în aceeasi zi serviciu rapid si expert! Tehnicianul s-a prezentat imediat si mi-a rezolvat problema !

by Toma Ion on Reparatii centrale termice sector 6
Nota 10

Nota 10++++ din partea mea.