Instalator sector 2 Bucuresti

Instalator sector 2 autorizat

Echipa noastra va sta oricind la dispozitie daca aveti nevoie de un instalator sector 2 in Bucuresti. Echipa noastra este formata din instalatori sanitari profesionisti si autorizati ANRE si sint gata oricind sa va serveasca.

Esti intr-o situatie de urgenta sanitara in sectorul 2? Programul nostru este de 24/7. In cazul in care aveti o situatie de urgenta, un instalator din sectorul 2 va ajunge la dumneavoastra intr-un timp scurt de maximum 1 ora.

Firma nostra executa servicii de montaj si inlocuire apometre in sector 2, montaj de wc-uri, cabine de sus, aparate de uz casnic, masini de spalat , masini de spalat vase, cazi, chiuvete, boilere, cazane, montarea de robinete de trecere, inlocuirea sau montarea centralelor termice, inlocuirea sau montarea tevilor de pexal, cupru , fonta, ppr.

Experienta instalatorilor din sector 2 certificati ANRE

Firma noastra este recunoscuta pe piata ca fiind una ce are calitate si experienta de zeci de ani in executarea serviciilor sanitare si termice. La noi gasiti cei mai buni instalatori sanitari si autorizati si cu zeci de ani de experienta in acest domeniu sanitar. Noi efectuam o serie de lucrari ca instalarea si intretinerea sistemelor de apa menajera, canalizare, si drenaj in la instalatiile sanitare.

Daca aveti nevoie sa renovati casa si ati ajuns la momentul cind trebuie sa instalati diverse aparate sanitare firma noastra va poate ajuta cu serviciile noastre de montare a instalatiilor, in orice moment.

 

Montajul sau reparatiile obiectelor sanitare

Ai nevoie de un instalator sector 2, profesionist si autorizat, pentru montajul unei cabinei de dus, cazi, chiuvete sau alte obiecte sanitare? Sau ai nevoie de repararea centralei termice sau de revizia tehnica periodica a centralei termice? Cu siguranta firma noastra va poate ajuta atunci cind doriti. Doar sunati-ne.

Raspundem rapid in caz de urgente

Noi intelegem ca urgentele sanitare sau termice pot fi foarte neplacute si chiar distructive uneori.
Instalatorii si specialisti noștri autorizati sunt activi 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamina.
In caz ca aveti o urgenta, firma noastra de servicii pentru clienti va aloca un instalator sanitar cel mai apropiat de strada dvs.
Timpul in care instalatorul va ajunge la dumneavoastra este de maxim o ora.

 

instalator sector 2

Strazi si cartiere in care intervenim

Echipa noastra intervine in cartierele si strazile: zona Calea Victoriei, bulevardul Lascar Catargiu, soseaua Stefan cel Mare, strada Argentina, bulevardul Unirii, Piata Universitatii, bulevardul Barbu Vacarescu, bulevardul Iancu de Hunedoara, strada Herastrau, Calea Grivitei, strada Lainici, strada Soveja, strada Popa Tatu, bulevardul Ion Mihalache, strada Banat, strada Lamaiului, strada Garii de Nord, zona Cimitirului Sfanta Vineri, strada Buzesti, Bucurestii Noi, strada Berzei, strada Crisana, strada Transilvaniei, , strada Mircea Vulcanescu, strada Stirbei Voda , strada Afluentului, strada Virgiliu, , bulevardul Alexandru Ioan Cuza, Calea Plevnei, strada Fluviului,  Witing, Gara Basarab, bulevardul Dinicu Golescu, Calea Grivitei, strada Petru Rares, strada Miron Costin, strada Iacob Negruzzi, strada Elizeu, , strada Bihor, strada Vespasian, strada Ratiu,bulevardul Aviatorilor, bulevardul Mircea Eliade, Calea Dorobantilor, Piotr Ilici Ceaikovski, strada Mihail Ivanovici Glinka si multe altele neenumerate aici.

Pentru un instalator sanitar autorizat, contacteaza-ne

Poti sa ne contactezi pe telefonul 0722744739 si iti vom trimite un instalator sanitar profesionist si autorizat in locatia dumneavoastra din sectorul 2,  in cel mai scurt timp la locatia dumneavoastra. Echipa noastra de la IQserv SRL, instalator sector 2: servicii de montaj si reparatii de obiecte sanitare si termice.