Montaj si Reparatii centrale termice sector 5 - Bucuresti

Montaj si Reparatii centrale termice in  sectorul 5 - Bucuresti

Firma noastra IQServ este specializata in service montaj si reparatii centrale termice in zona sector-ului 5 din Bucuresti. Daca doriti sa instalati(montati) o noua centrala termica sa aveti nevoie de lucrari de reparatii la centrala, firma noastra IQserv va ofera acces la unii dintre cei mai buni tehnicieni care lucreaza in Bucuresti si Ilfov

Toti tehnicieni nostri de la firma sunt inregistrati si autorizati, si au experienta de peste 10 ani, legat de instalarea si repararea sistemelor de incalzire centrala.

reparatii centrale termice sector 5

Ne bucuram de notorietatea cistigata ​​de-a lungul anilor, care se bazeaza pe oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, cu preturi transparente. Mereu firma noastra ofera solutii rentabile pentru instalarea centralelor termice sau daca aveti nevoie de reparatii urgente, intotdeauna suntem disponibili .

Daca alegeti sa instalati de la zero o centrala termica sau daca nu doriti sa o inlocuiti pe cea existenta si nu sunteti sigur pe care sa o alegeti, tehnicienii noastri de la IQserv  va poat ajuta. Putem sa va spunem care sint variantele cele mai bune de centrale pentru tipul de apartamnet sau casa, pentru a va asigura ca noua centrala aleasa si montata va maximiza eficient si va va ajuta sa reduceti costurile facturilor de energie termica.

Tehnicienii nostri se vor asigura ca fiecare componenta termica  este montata corect pentru a respecta recomandarile producatorului, astfel incât sa atinga niveluri de performanta foarte bune chiar in tot apartamentul sau casa ta.

Serviciile obisnuite de incalzire pe care le oferim includ repararea centralelor,cazanelor si caloriferelor, eliminarea aerului din sistem, asigurarea faptului ca apa fierbinte este de fapt suficient de calda si ca caloriferele sunt montate in siguranta pe perete.

Firma noastra va asigura ca toate sarcinile sunt finalizate la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste profesionalismul si manopera.

Reparam orice tip de centrala ca marca Ariston, Beretta, Buderus, Ferroli, Hermann, Immergas, Junkers, Motan, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann , Wolf, Bosch, Baxi, Viadrus, De Dietrich, Atmos, Protherm, etc.

Pentru a afla mai multe detalii legat de reparatiile centralelor termice , puteti sa ne contactati pe numarul de mobilul de mai sus.

Service montaj,revizie, verificare tehnica periodica si reparatii centrale termice sector 5, Bucuresti - Firma IQServ SRL.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reparatii centrale termice sector 5
Average rating:  
 3 reviews
by Andreas Nistor on Reparatii centrale termice sector 5
Recomand cu mare placere

Sunt profesionisti, vin la timp si preturile sunt decente. Tehnicienii sunt informati si dispusi sa explice în detaliu orice problema pe care o aveti despre instalatiile sanitare.

by Visarion Marius on Reparatii centrale termice sector 5
Foarte seriosi

Servicii excelente si la preturi accesibile !

by Zainea Dan on Reparatii centrale termice sector 5
De incredere,recomand

De incredere.