Montaj si Reparatii centrale termice sector 2 - Bucuresti

Montaj si reparatii centrale termice in sectorul 2 din Bucuresti

Echipa noastra de tehnicieni este specializata in service montaj si reparatii centrale termice, si actioneaza atit in aria sector-ului 2 si celelalte sectoare ale Bucurestiului. Fie ca doriti sa instalati un nou sistem de incalzire centrala, fie ca aveti nevoie de lucrari de reparatii, firma noastra IQserv va ofera acces la unii dintre cei mai experimentati specialisti care lucreaza in orasul Bucuresti si judetul Ilfov

Toti tehnicieni nostri sunt inregistrati si autorizati, si au experienta de zeci de ani in ceea ce priveste montarea si repararea sistemelor de incalzire centrala.

reparatii centrale termice sector 2

Suntem mandri de reputatia pe care ne-am dezvoltat-o ​​de-a lungul anilor, care se bazeaza pe oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, cu preturi oneste si transparente. Intodeauna oferim solutii rentabile pentru instalarea centralelor termice sau daca aveti nevoie de reparatii urgente, suntem intotdeauna disponibili in termen foarte scurt.

Daca doriti sa instalati de la zero un sistem de incalzire centrala sau daca nu doriti sa-l inlocuiti pe unul existent si nu sunteti sigur pe care sa alegeti, echipa noastra de la IQserv  va poate ajuta. Indiferent de tipul de proprietate , putem discuta despre optiunile dumneavoastra, pentru a va asigura ca noua centrala maximizeaza eficient si va va ajuta sa reduceti facturile de energie termica.

Inginerii nostri se vor asigura ca fiecare componenta  este instalata corect pentru a respecta recomandarile producatorului, astfel incât sa atinga niveluri de performanta foarte bune chiar in tot apartamentul sau casa ta.

Serviciile obisnuite de incalzire centrala pe care le oferim includ repararea centralelor,cazanelor si caloriferelor, eliminarea aerului din sistem, asigurarea faptului ca apa fierbinte este de fapt suficient de calda si ca caloriferele sunt montate in siguranta pe perete.

Ne asiguram ca toate sarcinile sunt finalizate la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste profesionalismul si manopera. Reparam orice marca de centrala termica Immergas, Ariston, Beretta, Buderus, Ferroli, Hermann, Junkers, Motan, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann , Wolf, Bosch, Baxi, etc.

Strazile sau cartierele din sectorul 2 unde ne deplasam: Stefan cel Mare, Colentina, Pipera, Mihai Bravu, Andronache, Baicului, Iancului ,Lacul Tei , Floreasca, Obor, Pantelimon, Vatra Luminoasa.

Contactati-ne pentru mai multe detalii pe numarul de telefon de mai sus.

Service centrale termice in toate sectoarele 1, 2 , 3 ,4 , 5 si 6 si Ilfov

Service montaj si reparatii centrale termice sector 2 in Bucuresti, Non Stop  - Compania IQServ SRL.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reparatii centrale termice sector 2
Average rating:  
 5 reviews
by Lascar Ion on Reparatii centrale termice sector 2
Supermultumit de treaba facuta

Daca sunteti în cautarea unui instalator onest, de încredere, expert, cu cele mai bune preturi din oras, nu mai cautati ....
Acestia sunt tipii pentru dvs.

by Nichifor Ion on Reparatii centrale termice sector 2
Super multumit de Terrainstal

Le folosesc serviciul ori de câte ori am nevoie de instalatii sanitare, pentru ca sunt cinstiti, cunoscatori si profesionisti.

by Claudiu David on Reparatii centrale termice sector 2
SupeOK +++

Rapid, accesibili!
Apreciati cu adevarat ca aveti acces la un instalator în care putem avea încredere!

by Florin Preda on Reparatii centrale termice sector 2
Tehnicieni de incredere si profesionisti

Am folosit compania de mai multe ori de-a lungul anilor. Recent, m-au asistat la un upgrade la baie.

by Florea Ionel on Reparatii centrale termice sector 2
Recomand aceasta firma

Recomand aceasta firma. Profesionisti.