Reparatii centrale termice sector 2


Reparatii centrale termice si montaj in sector 2

Echipa noastra de specialisti de la IQServ ofera servicii de montaj si reparatii centrale termice in sector 2. Echipa noastra isi desfasoara activitatea atit in aria sectorului 2 si celelalte sectoare ale Bucurestiului. Echipa de specialisti de la IQserv SRL va poate ajuta sa instalati o noua centrala cumparata sau daca aveti nevoie de lucrari de intretinere.

Echipa noastra de specialisti sunt inregistrati si autorizati. Toata echipa noastra are experienta de zeci de ani in ceea ce priveste montarea si repararea sistemelor de incalzire centrala.

Firma noastra oferira de servicii de cea mai inalta calitate, cu preturi oneste si la vedere. Noi, intodeauna oferim solutii rentabile pentru instalarea centralelor termice sau daca aveti nevoie de reparatii urgente. Noi suntem intotdeauna disponibili in termen foarte scurt.

Incalzirea locuinței dumneavoastra este costisitoare? Doriti sa instalati o centrala termica noua si sa o  inlocuiti pe una existenta si nu sunteti sigur de alegeerea facuta? Echipa noastra de la IQserv va poate consilia. Indiferent de tipul de proprietate casa sau apartament , putem discuta despre optiunile dumneavoastra si vă putem ajuta să imbunatatiti eficienta sistemului dumneavoastra de incalzire si să faceti economie in costuri.

Instalarea centralelor termice, caloriferelor si a boilerelor

Se poate face acest lucru foarte ușor dacă începeti de la zero cu un sistem termic nou, mult mai eficient ce se gaseste pe piata noastra in zilele de astazi.

Tehnicienii nostri de la firma IQserv se vor asigura ca fiecare piesa  este instalata corect pentru a respecta recomandarile producatorului, astfel incât sa atinga niveluri de performanta foarte bune chiar in tot apartamentul sau casa ta.

reparatii centrale termice sector 2

Oferim servicii legat de decolmatare, repararea centralelor, cazanelor si caloriferelor, curatare chimica, aerisirea centralei si a caloriferelor, remediere in functie de codul de eroare aparut, etc

Inainte de a incepe o lucrare în apartamentul sau casa dumneavoastra, inginerul nostru vă va gida printr-o lista de verificare pentru a vă asigura că au fost luate toate masurile de siguranta ai va va explica modul în care vor avea loc lucrarile. Dorim sa intelegeti complet ce se intampla. Dupa terminarea instalarii sistemului termic, vă vom oferi o preluare detaliata.
Noi vom configura comenzile pentru dumneavoastra, cum doriți ca sa ne asiguram că sunteti multumit.

Tipuri de centrale termice montate sau instalate

Echipa noastra de specialisti instaleaza si repara orice marca de centrala: Vaillant, Ferroli, Bosch, Immergas, Ariston, Viessmann , Beretta, Buderus, Hermann, Junkers, Motan, Saunier Duval, , Wolf,  Baxi, altele.

Strazile sau cartierele in care ne deplasam pentru aceste servicii

Aici sint strazile sau cartierele din sectorul 2 unde ne deplasam pentru efectuarea serviciilor: Vatra Luminoasa, Pantelimon, Stefan cel Mare, Lacul Tei , Colentina, Pipera, Floreasca, Mihai Bravu, Andronache, Baicului, Iancului , Obor.

Daca aveti nevoie de unul sau mai multe din serviciile noastre ne puteti contacta pe numarul de mobil 0722744739

One Comment

  1. Pingback: See What Do Plumbers Do? – Digital Online123

Comments are closed.