Montaj si Reparatii centrale termice Ilfov

Montaj si Reparatii centrale termice in Ilfov

Echipa noastra este specializata in servicii de montaj si reparatii centrale termice, de orice marca. Executam lucrari de montare, reparatii si inlocuire a centralelor in tot judetul Ilfov si toate sectoarele din Bucuresti.

Daca va ginditi sa montati un nou sistem de incalzire centrala, si aveti nevoie de lucrari de reparatii, Firma IQserv va ofera acces la unii dintre cei mai experimentati tehnicieni care lucreaza in Bucuresti si judetul Ilfov. Oferim service de montaj , instalare si reparatii  centrale: Ariston, Beretta ,Buderus, Ferroli, Hermann, ,Immergas, Junkers, Motan , pe lemne, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann , Wolf, Bosch, Baxi, Viadrus , Viadrus, De Dietrich, Atmos, Protherm, etc.

reparatii centrale termice ilfov

Tehnicieni nostri sunt autorizati, profesionisti si au experienta  de ani in ceea ce priveste instalarea si repararea centralelor termice.

De-a lungul anilor ne am creat o reputatie​​, care se bazeaza pe oferirea de servicii de cea mai buna calitate, cu preturi transparente si corecte. De fiecare data oferim solutii rentabile pentru instalarea centralelor termice sau daca aveti nevoie de reparatii urgente, suntem intotdeauna disponibili in termen foarte scurt.

Daca doriti sa montati un nou sistem de incalzire centrala sau sau nu doriti sa-l inlocuiti pe unul existent si nu sunteti sigur pe care sa alegeti, tehnicieni nostri va pot ajuta. Indiferent de tipul de locuinta , putem discuta despre optiunile dumneavoastra, pentru a va asigura ca noua centrala maximizeaza eficient si va va ajuta sa reduceti costurile de energie termica.

Echipa noastra se va asigura ca fiecare componenta  este instalata corect, pentru a respecta recomandarile producatorului, astfel incat sa atinga performante excelente chiar in tot apartamentul sau casa ta.

Serviciile obisnuite de incalzire centrala pe care le oferim includ repararea centralelor,cazanelor si caloriferelor, eliminarea aerului din sistem, asigurarea faptului ca apa fierbinte este de fapt suficient de calda si ca caloriferele sunt montate in siguranta pe perete.

Sarcinile noastre sunt finalizate la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste profesionalismul si manopera.

Pentru a afla mai multe detalii legat de reparatiile centralelor termice , ne puteti contacta la numarul de mobil de mai sus.

Service centrala termica in toate sectoarele 1, 2 ,3 ,4 , 5 si 6.

Service montaj, instalare, verificare tehnica periodica si reparatii centrale termice Ilfov - Firma IQServ SRL - Seriozitate si profesionalism.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reparatii centrale termice ilfov
Average rating:  
 1 reviews
by Aristide Cristi on Reparatii centrale termice ilfov
Seriosi

Seriosi . Recomand. +++