Montaj si Reparatii centrale termice sector 1 - Bucuresti

Montaj si Reparatii centrale termice in  sectorul 1 din Bucuresti

Echipa noastra este specializata in service montaje si reparatii centrale termice in zona sector-ului 1. Daca doriti sa instalati o noua centrala si aveti nevoie de lucrari de montaj, firma IQserv va poate ajuuta cu cei mai experimentati tehnicieni care lucreaza in Bucuresti si judetul Ilfov

Nu numai ca toti tehnicieni nostri sunt inregistrati si autorizati si au experienta de  ani de zile in ceea ce priveste instalarea si repararea sistemelor de incalzire centrala.

reparatii centrale termice sector 1

Suntem mandri de reputatia pe care ne-am dezvoltat-o ​​de-a lungul anilor, care se bazeaza pe oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, cu preturi oneste si transparente. Intodeauna oferim solutii rentabile pentru instalarea centralelor termice sau daca aveti nevoie de reparatii urgente, suntem intotdeauna disponibili in termen foarte scurt.

Daca doriti sa instalati de la zero un sistem de incalzire centrala sau daca nu doriti sa-l inlocuiti pe unul existent si nu sunteti sigur pe care sa alegeti, echipa noastra de la IQserv  va poate ajuta. Indiferent de tipul de proprietate , putem discuta despre optiunile dumneavoastra, pentru a va asigura ca noua.centrala maximizeaza eficient si va va ajuta sa reduceti facturile de energie termica.

Inginerii nostri se vor asigura ca fiecare componenta  este instalata corect pentru a respecta recomandarile producatorului, astfel incât sa atinga niveluri de performanta foarte bune chiar in tot apartamentul sau casa ta.

Serviciile obisnuite de incalzire centrala pe care le oferim includ repararea centralelor,cazanelor si caloriferelor, eliminarea aerului din sistem, asigurarea faptului ca apa fierbinte este de fapt suficient de calda si ca caloriferele sunt montate in siguranta pe perete.

Ne asiguram ca toate sarcinile sunt finalizate la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste profesionalismul si manopera. Reparam si montam orice marca de centrala ca: Saunier Duval, Junkers, Motan, Buderus, Ariston, Beretta, Ferroli, Hermann, Immergas,  Vaillant, Viessmann, Wolf, Bosch, Baxi, Viadrus, De Dietrich, Atmos, Baxi, Protherm, etc.

Strazile sau zonele din sectorul 1 unde ne deplasam : Piata Romana, Dorobanti, Aviatorilor , Aviatiei, Baneasa, Bucuresti Noi, Damaroaia, Domenii, Primaverii, Gara de Nord, Victoriei, Floreasca, Pipera.

Daca doriti mai multe detalii legat de montajul si reparatiile centralelor termice , va rugam sa ne contactati pe telefonul de mai sus.

Service montaj, revizie, verificare tehnica periodica si reparatii centrale termice sector 1, Bucuresti - Firma IQServ SRL - Tehnicieni profesionisti si autorizati.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reparatii centrale sector 1
Average rating:  
 3 reviews
by Dobre Ion on Reparatii centrale sector 1
Cei mai buni - Recomand

Echipa a fost foarte eficienta, profesionista .Mi-au facut proiectul corect prima data si în intervalul lor de timp promis.

by Gabriel Ioni on Reparatii centrale sector 1
Perfect

Este ceea ce cautati într-o companie de instalatori. Firma Terrainstall este exact asta,

by Gheorghe Alin on Reparatii centrale sector 1
Foarte buni

Recomand. 👍

Multumesc !